Home  / Kuurreizen

Kuurreizen

Deze reizen zorgen voor de genezing van diverse lichamelijke aandoeningen en het behouden van een actieve en gezondere leefstijl. Wij werken samen met de kuuroorden die een goede naam hebben op hun specialisme. Naast dat u kan genieten van de mediterrane klimaat, prachtige natuur, cultuur en delicieus keuken wordt er op een natuurlijke wijze aan uw gezondheid gewerkt.

Turkije loopt voorop op dit gebied, naast dat wij de Nederlandse beheersen spreken wij ook de Turkse taal, Engels machtig.

Wij kennen het land en de natuurlijke kuuroorden goed en spreken uit ervaring.

De natuur biedt ons veel mogelijkheden, door daar terug naar toe te gaan de bron van bestaan kunnen we tot ons zelf komen, en aandoeningen op natuurlijke wijze te behandelen waardoor bijwerkingen van reguliere medicijnen vermindert en zelfs voorkomen worden.

Doordat er steeds meer bekend wordt over alternatieve geneeswijze die mogelijkerwijze vergoed wordt door het ziekenfonds, staat deze manier van geneeswijze meer open voor de mensen die dat graag willen.

Indien u vragen heeft over bovenstaande en de behandelmogelijkheden, kunt u ons telefonisch, via email of de website bereiken.

KLIK VOOR ONZE THERMAL HOTELS

Volg ons op instagram

@sbl_travel_holland

WhatsApp chat