Home  / Haarimplantatie

Haarimplantatie

Ons uiterlijk wordt in de eerste instantie bepaald en opgevallen door onze haren, haren hebben we in verschillende lengte´s kleur en vormen. Als onze haren maar goed staan voelen we ons jong en energiek.

Gemiddeld worden dagelijks 100-150 stukken haar gegoten en komen er nieuwe haarstukken uit. Zolang de haarwortels goed blijven functioneren, zullen nieuwe haarlokken herhaaldelijk verschijnen in plaats van dat het haar tuimelt. Bij mannen en vrouwen is er zo’n harmonie tussen haaruitval en opnieuw opkomen. Wanneer het haar een onbalans wordt tussen dit afscheiding- en uittredingsproces; dan wordt het haar eerst dun, en dan komt de kaalheid naar voren. Om deze reden is het erg belangrijk om te weten wat het evenwicht is tussen het morsen van vocht en het opnieuw opstijven is en welke factoren het bederf veroorzaken.

Haarverlies, dat mannelijk wordt genoemd, is de meest voorkomende vorm van permanent haarverlies, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Wat is haarimplantatie ?

Een haartransplantatie is simpelweg het verplaatsen van haarzakjes uit de haarkrans naar het gewenste ontvangstgebied. Deze haarzakjes worden uit dit gebied gehaald omdat de haren die hier groeien immuun zijn tegen haaruitval. Zelf als iemand helemaal kaal wordt, blijft er altijd een haarkrans behouden . Dit wordt altijd door een vooronderzoek van de chirurg bepaald.

HAARTRANSPLANTATİEMETHODEN:

Er zijn 2 methoden haarimplantatie

  1. FUE-methode Follicular Unit Extraction ( nieuwste techniek )
  2. FUT “Folliculair Unit Transplantation (klassieke techniek )
Fue-methode (folliculer unit extraction)

Met Fue- Methode, Haarfolliculaire niet alleen vanaf de achterzijde van het hoofd maar kan overal van het lichaam en in het hoofd worden gehaald.

Is fue-methode pijnlijk?

Deze methode geeft geen incisies en hechtingen. Daroom FUE-haartransplantatietechniek is niet pijnlijk.

Waar wordt de haren gehaald

Bij de FUE-haartransplantatiemethode is het mogelijk om overal in het lichaam haarwortel te krijgen.

Hoe wordt een haartransplantatie uitgevoerd?

Een ander voordeel van de Fue-methode is dat de huidgedeelte niet hoeft te worden verwijderd en de stamcellen op individuele basis kunnen worden aangebracht.  Bij de Fue-haartransplantatiemethode wordt lokale anesthesie gebruikt om de gebieden die als de bron zijn geïdentificeerd, te verdoven. Nadat de verdoving is gegeven, worden de haarzakjes van 1.1 mm stuk voor stuk gescheiden met behulp van een iets kleiner instrument. Gescheiden haarzakjes worden bewaard in een speciale vloeistof zodat ze gezond blijven tot het begin van de haarplanting. onder de microscoop met speciaal ontworpen micronaalden worden alleen haarfolliculaire eenheden verwijderd.
Gaatjes voor de genoemde haarzakjes te plaatsen, zijn kleiner dan bij de conventionele haarplantage. Het haar kan vaker worden gepland 30-50 haarwortels.

in veel gevallen moet om de dag haarwortel plantaties worden gedaan.
Na voltooiing van de ontvangst, kan het plantagegebied wordt uitgevoerd, wordt de fut werkwijze verdoving uitgevoerd met plaatselijke verdoving tevoren door het vervolgens gevormd vaag plaatsen krassen en haarfollikels individueel overgebracht naar de tekening.

Het is intensiever en esthetisch dan klassieke technieken na het inzaaien.

Krijgt u zwellingen na een haartransplantatie ?

Om zwellingen rond je ogen tegen te gaan, word er aangeraden om twee keer op een dag u voorhoofd te masseren.

Er wordt aangeraden om tien dagen voor u behandeling geen bloedverdunnende medicatie te gebruiken.

Gebruik de eerste twee dagen na de behandeling geen Aspirine of andere bloedverdunnende medicatie. Overleg met een arts over het stoppen met bloedverdunnende medicatie.

Patienten die suiker of hartproblemen hebben, moeten dit melden bij de desbetreffende arts, want anders is er groot kans op veel bloedingen.

Patienten die suiker of hartproblemen hebben kunnen natuurlijk een haartransplantatie ondergaan, maar als de desbetreffend arts u ziekte´s weet kan hij maatregelen nemen tijdens het operatie.

Na de operatie wordt er een speciale band gegeven, deze band moet twee dagen gebruikt worden om zwellingen te voorkomen.

Om zwellingen te voorkomen , wordt er aangeraden om veel water te drinken en pijnstillers te gebruiken om zo infectie te voorkomen.

Heeft een haartransplantatie nadelen ?

Tot nu toe is nooit gebleken dat een haartransplantatie nadelen heeft. Na de operatie moet er natuurlijk geluisterd worden na de doktersadviezen en medicijnen moeten gebruikt worden.

Hoelang duurt het voordat mijn haren groeien ?

Na een haartransplantatie krijgt de patiënt een speciale middel die hij of zij elke avond gebruikt tijdens het wassen van het haar.Binnen vijf dagen wordt het haar schoongemaakt, na vijf dagen merkt niemand dat u een haartransplantatie heeft gehad. Na tien dagen komen de grafts tevoorschijn en na een tijdje vallen sommige weg, na deze handeling moet u nog alleen afwachten. Na 12 maanden kunt u de precieze resultaat zien.

Haartransplantatiemethoden:

In FUT “Folliculair Unit Transplantation” haartransplantatiemethode; haarwortels in de nek worden vervoerd naar gebied, haarwortels maken deel uit van de zogenaamde permanente haar uit cirkel van haar tussen de oren van de patiënt. Bij deze methode wordt het behaarde gebied tussen de oren geschoren. waar een aantal haren op de huid na plaatselijke verdoving met sedatie ontvangen wordt verwijderd en hechtingen worden toegepast. (Deze naad van ongeveer 1 mm breed, 10 cm lang, een dunne lijn. Deze lijn wordt al verborgen door haar. Als je, je haar afscheert om welke reden dan ook, dan kan dit op een dunne lijn lijken.)
De haarlijnen op de huid die zijn genomen worden één voor één gescheiden onder een microscoop of lens en in een speciale oplossing bewaard. Later worden plaatsen waar de haarspeld wordt toegevoegd gemaakt met zeer kleine krassen en deze haren worden op dit merkteken geplaatst. Hoe preciezer deze krassen worden geopend, hoe beter het resultaat zal zijn. Het grote punt van deze krassen zal ter plaatse een merkteken achterlaten, terwijl de kleine krassen acneachtige uitsteeksels zullen veroorzaken. Elke inspanning van haartransplantatie vereist absoluut ervaring en zorg. Elke uitgevoerde transactie is een individueel eindresultaat. Deze krassen werd eerder gevormd door laser, maar de laser in dit proces als het mogelijk is ook beter, en de erkenning dat natuurlijke resultaten van lazers applicatie (omdat vormt het branden van het gat naar de laser haarzakjes die genezing vertraagt ​​huisvesten) van kracht is tegenwoordig laser plantage. Alleen haar met een lage dichtheid met verschillende laserbehandelingen wordt gedaan na het planten. FUT methode haar van de patiënt en gezond haar de haren van een snede (graft) nodig is gepland op basis van de hoeveelheid en dichtheid van het haar.
In sommige gevallen kan deze methode in een meer natuurlijke staat worden gebracht door de FUE-methode (Follicular Unit Extraction) toe te voegen.

Haarplantage volgens fue-methode (Folliculer Unit Extraction)

Dit heeft de voordelen in de direct voorafgaande jaren 2000 beschreven:

onder de microscoop met speciaal ontworpen micronaalden worden alleen haarfolliculaire eenheden verwijderd.
Gaatjes voor de genoemde haarzakjes te plaatsen, zijn kleiner dan bij de conventionele haar plantage. Het haar kan vaker worden gepland 30-50 haarwortels.

Haarfolliculaire niet alleen vanaf de achterzijde van het hoofd maar kan overal van het lichaam en in het hoofd worden gehaald.
Deze methode geeft geen incisies en hechtingen.
in veel gevallen moet om de dag haarwortel plantaties worden gedaan.
Het is intensiever en esthetisch dan klassieke technieken na het inzaaien. Het nadeel is dat de sessies langer duren dan klassieke technieken.
Bij de FUE-haartransplantatiemethode is het mogelijk om overal in het lichaam haarwortel te krijgen.

Een ander voordeel van de Fue-methode is dat de huidgedeelte niet hoeft te worden verwijderd en de stamcellen op individuele basis kunnen worden aangebracht.  Bij de Fue-haartransplantatiemethode wordt lokale anesthesie gebruikt om de gebieden die als de bron zijn geïdentificeerd, te verdoven. Nadat de verdoving is gegeven, worden de haarzakjes van 1.1 mm stuk voor stuk gescheiden met behulp van een iets kleiner instrument. Gescheiden haarzakjes worden bewaard in een speciale vloeistof zodat ze gezond blijven tot het begin van de haarplanting. Na voltooiing van de ontvangst, kan het plantagegebied wordt uitgevoerd, wordt de fut werkwijze verdoving uitgevoerd met plaatselijke verdoving tevoren door het vervolgens gevormd vaag plaatsen krassen en haarfollikels individueel overgebracht naar de tekening.

Voorwaarden om te overwegen tijdens haartransplantatie

De kleinste slordige benadering die kan worden uitgevoerd wanneer het haar wordt verwijderd en overgebracht naar het kale gebied terwijl de wortel wordt verwijderd, heeft invloed op het eindresultaat. Bijv. het zal de schade van de wortel verhinderen terwijl de haarwortel wordt genomen, en het zal de natuurlijkheid van de openingsfrequentie, diepte en richting van de krassen beïnvloeden waar de haarwortel tegelijkertijd zal worden geplaatst. Als ze niet goed worden gedaan.  Samenvattend; het permanente resultaat en de natuurlijke uitstraling van elke gemaakte beweging is een zeer groot effect. De zorg die tijdens haartransplantatie getoond moet worden is net zo belangrijk als het aantal toegevoegde wortels. Terwijl 4.000 zorgvuldig getransplanteerde haarzakjes allemaal kunnen, overleven, kunnen zelfs 5000 niet op de juiste manier geplaatste haren het misschien zelfs 100 niet overleven in haarloze wortels.

Hoe kunnen haarverlies en kaalheid worden behandeld?

Laserbehandelingen die de verlenging van het haar beïnvloeden, lotions die de bloedcirculatie verhogen en sommige medicijnen zijn de meest effectieve haartransplantatie methoden in termen van permanent en natuurlijk resultaat. Het gebruik van laser en medicijnen wordt gezien als een hulpmiddel bij het versnellen van de uitkomst na een haartransplantatie.
De laatste jaren zijn er intensieve studies uitgevoerd en klonen verkregen voor het klonen van haar (reproductie). Het lijkt in de nabije toekomst mogelijk dat dit gebrek aan beharing kan worden opgelost.

Is haarimplantatie permanent blijvend?

Haarwortels die uit de nek gehaald wordt het geplant, vallen niet uit op een manier die kaalheid veroorzaakt zoals uw andere haarwortels, vanwege de verschillen in hun genetische samenstelling.

Tegenwoordig  hebben een op  3 mannen en een op 5 vrouwen hebben problemen met hun haar. Haaruitval veroorzaakt psychische en sociale problemen. Het is onder de huidige omstandigheden niet mogelijk om haar te verwijderen van plekken die zijn gemorst, gekrompen of haarloos zijn vanwege verschillende redenen. De enige oplossing is haarimplantatie.

Beste resultaat – Eerlijke prijzen – Goede kwaliteit-Geweldige nazorg.

 

Volg ons op instagram

@sbl_travel_holland

WhatsApp chat