Home  / Gecombineerde Esthetische Operaties

Gecombineerde Esthetische Operaties

Gecombineerde esthetiek wordt tegelijkertijd uitgevoerd. Deze operaties kunnen zich in dezelfde gebied of in verschillende plek bevinden. Het kan bijvoorbeeld van gezicht tot lichaam of verschillende delen van het lichaam zijn. Gelijktijdige esthetische chirurgie wordt gecombineerde chirurgie genoemd.

Waarom moet ik gecombineerde esthetiek kiezen ?

Als er geen probleem is voor het gezondheid, heeft gecombineerde chirurgie op een aantal manieren voordelen.

De eerste is om meer dan één operatie uit te voeren met een anesthesie,

De tweede is de combinatie van genezingsperioden,

De derde is om economische redenen, omdat de kosten lager zullen zijn en er gemeenschappelijke kosten zullen zijn voor operaties die tegelijkertijd moeten worden uitgevoerd.

Een vierde is de esthetische pasvorm die zal gemakkelijker en succesvoller zijn. Bijvoorbeeld, het uitvoeren van buikspieroefeningen, lipolyse en liposuctiebewerkingen in combinatie met borstchirurgie zal resulteren in een aangenamer resultaat in termen van esthetische aanpassing van het ooglid en de wenkbrauwlift of neusoperatie met gezichts- en nekverjongingschirurgie.

Zijn combineerde esthetische prijzen meer voordeliger ?

Gecombineerde esthetische chirurgieprijzen zijn goedkoper dan enkelvoudige esthetische ingrepen. Aan het begin van de omstandigheden die nodig zijn voor een cosmetische ingreep, kan de vergoeding voor het ziekenhuis worden vermeld als de belangrijkste rubrieken als de vergoeding voor de operatiekamer, de bloedtests en de te gebruiken verbruiksartikelen. Als bloedtests bijvoorbeeld in één bewerking worden uitgevoerd en twee bewerkingen worden uitgevoerd, zijn ze onderworpen aan dezelfde prijs. Ziekenhuiskosten op dezelfde manier, de operatiekamerkosten zullen meer dan één operatie zijn, dus de prijzen kunnen niet worden verdubbeld. Dit zal resulteren in een meer economische prijs.

Wat is de meest voorkomende combine esthetiek ?

De meest voorkomende gecombineerde esthetiek varieert afhankelijk van het gebied dat men nodig heeft. Zo hebben een paar vrouwen ondergaan de zwangerschap, moeders die borstvoeding geven hebben van nature een borstoperatie, abdominale chirurgie, liposuctie, kan genitale gebied moet esthetiek en combinatie van activiteiten zoals vaginale vernauwing. Een ander heeft een gecombineerde esthetiek van een persoon die veel gewicht hijswerkzaamheden heeft gegeven met de maag chirurgie en dieet kan zijn of sporten tegelijk. Als strekhandelingen kunnen beenuitrekking, uitrekken van de arm, rekoefeningen achteraan worden geteld. Een andere oorzaak van stress in de anime esthetische combinatie met extreme versleten of ouderdom om redenen zoals gelaatsuitdrukking veroorzaakt door het rekken van de nek op hetzelfde moment oprekken van de hand verjonging, kan ooglid dergelijke combinaties gelijktijdig worden gedaan. De combinatie wordt bepaald aan de hand van de behoeften van de persoon. Vooral bij mannen van middelbare leeftijd haartransplantatie, ooglidcorrecties, laat staan ​​vet in de taille regio (six pack) Het uiterlijk van de buikspieren kunnen bewerkingen worden uitgevoerd, zoals gynaecomastie.

Gecombineerde esthetische behandelingen

Er is geen beperking op het aantal operaties als er geen probleem is in de gezondheid. Dit kan in twee operaties zijn, in vier of zeven operaties. Dit hangt natuurlijk samen met de grootte van de operaties. Stel tegelijkertijd uw lichaam niet op het spel, verleng het genezingsproces niet. Gecombineerde esthetiek is een proces dat specifiek voor het individu moet worden gepland. Als er geen probleem is in de gezondheidszorg, kan dit ook siliconen, siliconen voor borsten en benen zijn, esthetiek van de neus, neus-esthetiek. Er is geen beperking van de operatie, de gezondheidstoestand moet worden overwogen.

Na de operaties terugkeren naar dagelijkse leven!

Zelfs in de grootste combinaties met 5-6 operaties. Na de operaties kunt u niet direct uw dagelijkse bezigheden oppakken. De hersteltijd na de operaties zijn voor per persoon anders. Weer terugkeren in het dagelijkse/eenvoudige leven niet langer zijn dan 1 week tot 10 dagen.

Volg ons op instagram

@sbl_travel_holland

WhatsApp chat