Home  / Borstverkleining

Borstverkleining

Borstverkleining operaties kunnen niet alleen worden uitgevoerd voor esthetische doeleinden, maar ook voor gezondheidsdoeleinden…

Sommige grote borsten tasten de mentale gezondheid aan of plaatst de persoon in een asociale persoonlijkheid.

Bij pijn in de rug en nek, uitslag en schimmelformaties onder de borst, moeite met ademhalen tijdens het slapen en vermoeidheid bij het lopen is deze ingreep zeer nuttig.

borstverkleinende operaties zijn al nodig om van deze problemen af te komen.

Heeft borstverkleining beïnvloed bij het borstvoeding en het gevoel?

In deze operaties zullen de melk producerende klieren en de kanalen die de melk naar de punt van de tepel voeren absoluut worden beïnvloed, maar de grootte van de invloed en of deze permanent zal zijn houdt rechtstreeks verband met de voorkeurstechniek. De mate van de beïnvloeding van de waarneming van de tepel zal ook variëren met betrekking tot de techniek. Bij sommige borstverkleining technieken verdwijnt het gevoel van de tepel volledig en in sommige verandert het helemaal niet.

Is verband tussen borstverkleining en borstkanker ?

Alle onderzoeken hebben aangetoond dat het risico op het ontwikkelen van kanker bij vrouwen die met borstverkleining operatie gehad  hebben, is ongeveer 40%  verminderd in vergelijking met vrouwen die geen borstverkleining hebben gehad.

Kunnen mannen ook borstverkleining doen ?

Borstgroei bij mannen kan door het gebruik van bepaalde medicijnen tot gevolg hebben, bij sommige ziektes kunnen zich borstgroei als bijerking ontwikkelen.

Soms kan de borst groeien bij mannen die hormonen gebruiken (bijvoorbeeld voor lichaamsbouw). Afgezien van deze kunnen er volledig fysiologische borstvergrotingen zijn, evenals kindertijd en adolescentie (puberteit). Deze borstgroei bij mannen wordt gynaecomastie genoemd. Overontwikkeld borstweefsel wordt verwijderd tijdens gynaecomastie-operaties. Liposuction kan ook aan de operatie worden toegevoegd.

Gynaecomastie operaties zijn vrolijke operaties met zeer natuurlijke uitzicht en laten geen littekens achter.

Volg ons op instagram

@sbl_travel_holland

WhatsApp chat