Home  / Borstvergroting

Borstvergroting

Borstvergroting esthetiek, de esthetische operatie om de kleine borsten op de gewenste maat te brengen. Borstvergroting esthetiek kan worden uitgevoerd met siliconenprothese of vetvulling-injectie.

Borstvergroting operaties kunnen worden uitgevoerd met behulp van het eigen weefsel van de patiënt of met behulp van borstprothesen.

Hoe kan de BH-maat worden gemeten?

De meting van de omtrek rond de borst (witte lijn) die door de onderkant van de borst loopt, geeft de numerieke waarde van het bh-maat (75, 80, enz.). Wanneer gemeten bij de tepels (blauwe lijn) is er een hogere waarde dan onder de borst. Het verschil tussen deze twee waarden wordt beschouwd als minder dan 6,5 cm, en bij elke toename van 6,5 cm, B; C, D, DD groeien. De cupmaat van het bh-lichaam wordt dus ook gevonden en geschreven naast de numerieke waarde (zoals 75B, 80A).

Wat is de leeftijd beperking in esthetisch borstoperaties

Om de borstontwikkeling te voltooien, moet men wachten rond het 18e jaar.

Hoe wordt de chirurgische esthetiek (augmentation mammoplasty) uitgevoerd?

Borstvergroting operaties kunnen worden uitgevoerd met behulp van het eigen weefsel van de patiënt of met behulp van borstprothesen.

Hoe wordt een borstprothese geplaatst ?

Borstvergroting (prothese) operaties worden uitgevoerd naar behoefte en daarbij passende methoden. De prothese plaatsing is dan bij elk borsttype anders. Elk techniek heeft zijn voor en nadelen. Dit zal door uw arts aan u verteld worden welke methode bij u toepasselijk is.

Zijn er effecten van een borstprothese bij een zwangerschap en borstvoeding?

Borstprothese  hebben geen negatieve effecten op de zwangerschap en de borstvoeding (vooral wanneer deze onder de spieren worden geplaatst).

Heeft een borstvergroting (prothese) effect bij het gevoel

In het algemeen bij een borstvergroting (prothese) chirurgie wordt niet verwacht dat het gevoel van de borst wordt beïnvloed..

İs er een verband tussen een borstkanker en borstvergroting.

Er is geen bewijs dat borstkanker ontstaat door het gebruik van siliconen bij borstvergrotingen, zelfs in de laatste onderzoeken is gebleken dat borstkanker bij vrouwen met borstprothesen 30% minder vaak voorkomt, gezien in vergelijking met vrouwen zonder borstprothesen.

Blijven er littekens over na de operatie ?

Als de wondgenezing van de persoon normaal is, zullen er bijna geen littekens ontstaan.

Bij een Borstverkleining blijft altijd een litteken. Wat belangrijk is, hoe dit zo min mogelijk in het zicht is waarbij het onder de kleding blijft waarbij je het decolletê gedeelte beschermd blijft zodat je geen negatieve effecten zult hebben in je privé leven.

Volg ons op instagram

@sbl_travel_holland

WhatsApp chat