Home  / Borstlifting (Mastopexia)

Borstlifting (Mastopexia)

Zwangerschap, borstvoeding, gewichtsverlies enz. Vanwege de redenen, kunnen borsten hun jonge, rechtopstaande uiterlijk en stevigheid verliezen.  Waardoor  borsten er uitzien als een thee zakjes.

Borstlift, ook wel mastopexy genoemd, is een chirurgische ingreep die is ontworpen om slappe borsten op de borstkas op te heffen, om de stevigheid en jeugdige uitstraling te herstellen worden de contouren en hoogte van de borsten veranderd.. Tijdens een borstlift wordt overtollige huid verwijderd, het borstweefsel wordt opnieuw gevormd.

Het wordt meestal uitgevoerd op vrouwen die door zwangerschap en borstvoeding het uiterlijk van borsten hebben beïnvloed.

Een borstlift kan ook worden gedaan in combinatie met borstvergroting en of  borstverkleining.

Deze operaties kunnen worden uitgevoerd onder een lokale anesthesie. Waar je blij wordt van het resultaat, waar de borst een levendige uitstraling krijgt na deze operatie.

Wat te doen bij een ingedeukte tepels

Het feit dat de tepel zich aan de binnenkant bevindt, is ook de oorzaak van zelfvertrouwen vanwege het uiterlijk, het beïnvloedt zowel het sexsuele leven als tekortkomingen tijdens de borstvoeding.

De tepel kan zowel operatief buiten worden gebracht of kleiner worden gemaakt als het te veel naar buiten steekt.

Volg ons op instagram

@sbl_travel_holland

WhatsApp chat