Home  / Bilcorrectie

Bilcorrectie

De unshaped en grote heup vertonen beide een korte beenlengte en vergroten de incompatibiliteit tussen de bovenste en onderste delen van het lichaam.

De vorm van de billen kunnen mooier en rechtop worden gemaakt door liposuctie,  ze kunnen vrouwelijker, levendiger en meer geprikkeld worden door de hulp van bilprothesen, dat wil zeggen “gluteale implantaten”. Bij sommige patiënten zullen er betere resultaten zijn wanneer liposuctie- en gluteale implantaatoperaties worden gecombineerd.

Tegenwoordig  zijn de Latijnse heupen, de meer prominente en gespierde heupstructuren die te zien zijn bij Afrikanen, is de ideale heupstructuur geworden.

Als de heupstructuur goed is, zullen oefeningen, zorg en bewuste voeding volstaan om het te onderhouden, maar als de heupstructuur genetisch slecht is of na verloop van tijd verslechtert, kunnen deze ongewenste kenmerken met enkele chirurgische methoden worden gecorrigeerd.

Welke type technieken kunnen gebruikt worden ?

Met liposuctie kan de heup mooier en rechtop worden gemaakt,  met de ‘gluteale implantatie’ van de heupprothese kan een vrouwelijker, levendiger en meer ontwrichtend uiterlijk van de heup worden verkregen. Bij sommige patiënten kan het combineren van liposuctie en heupvervanging een beter resultaat opleveren. Ook kan heup worden gevormd met een ‘bil lift -operatie.

Met liposaction bil correctie operatie

Bij de liposuctie wordt niet  alleen het overtollige vet verwijderd en tegelijkertijd de vetinjecties uitgevoerd naar de vereiste plekken om de gewenste heup vorm te bereiken. Aldus worden de gewenste gebieden vollediger gemaakt en worden de andere gewenste gebieden smaller en meer gevormd. Met liposuction operatie blijven er geen littekens over, behalve 2-3 mm zichtbaar van canules.

Blijven er littekens over na bil prothese ?

Er zijn geen duidelijke littekens in de heupprothese, deze  zijn allebei erg klein en onzichtbaar.

Vetinjectie naar het gebied van de bil wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie.

Volg ons op instagram

@sbl_travel_holland

WhatsApp chat