Home  / Kuuroords  /  Pam Thermal

Pam Thermal

Pam Thermal Hotel ligt in de provincie Denizli, ofwel in het westen van Turkije. Pamukkale Karahayit. Het is gelegen aan de rand van een berg bedekt met bos. Pamukkale is bekend om zijn kalksteen en Karahayit om zijn rode water. Iedereen wordt gefascineerd door de faciliteiten, als de rode stenen (travertijn) en de thermal baden.

U wordt ontvangen door vriendelijk personeel in de lobby van Pam Thermal. Het hotel heeft een bar, tv- lounge, administratiekantoor, en op de begane grond winkels. Elk seizoen van het jaar heb je weelderige groene bomen, en in het voorjaar bloeien de rozen in de tuin op. Het hotel heeft een capaciteit van 236 kamers en 472 bedden verdeeld over 8 blokken. Alle blokken zijn met elkaar en met de kuurcentrum verbonden.

Pamukkale vallei wordt gezien als een speciaal beschermd natuurgebied. Dit ligt tussen bosgebieden, en de beroemde witte travertijn. Per seconde komt hieruit meer dan 300 liter helend water van 36 graden, en rood helend water van 58 graden en is een natuurlijk moddergebied. Dit gebied en oord is uniek in de wereld voor therapeutische behandelingen.

Rode water 
Het hele jaar door kun je genieten van het 58 graden Celsius thermal water. Sinds eeuwen word het thermaal modder gebruikt voor schoonheidsbehandelingen. Thermo- mineralen word gekenmerkt door het geneeskrachtige water, die magnesium, calcium, kooldioxide bezit. Het is op veel gebieden geschikt voor behandelingen door de mengsel van sulfaat en bicarbonaat. De thermaal en drinkwater is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, en het Europees Spass Association.

De thermale baden bieden aanzienlijk voordelen voor orthopedische,reumatische en neurologische aandoeningen, diverse huidziekten, hypertensie ( Hoge bloeddruk ), aambeien, spataderen,gastritis en maagzweren. Het heeft ook succesvolle resultaten bij osteoporose, spiervermoeidheid, chronische constipatie en galblaas stenen.

Modderbad
Karahayıt modder verkregen uit outdoor thermale baden in het bovenste deel van ons kuurcentrum. Het aanbrengen van modder op de huid geeft een ontspannen en frisse uitstraling. Het wordt ook gebruikt voor het verhelpen van pijn in gewrichten en spieren met diepe verhittingseffect. Het heeft een genezend effect bij verkalking van de gewrichten en bij cellulitis behandeling.

 

Volg ons op instagram

@sbl_travel_holland

WhatsApp chat