Home  / Kuuroords  /  Herakles Thermal

Herakles Thermal

Een gepersonaliseerde gezondheidskuur -vakantie in Herakles Thermal Hotel: Specialisatie, Traditie en Kwaliteit …

Het Hotel gelegen aan de rand van bergen in een ongerepte natuur; om jezelf opnieuw te ontdekken met ontspanning, plezier en behandelingen. Het hotel heeft 132 kamers; ontworpen voor uw comfort met zijn moderne inrichting. U vindt het uithardende rode thermale water van Karahayit in uw badkamer, klaar voor gebruik op elk moment … Vanaf Herakles Thermal Hotel duurt 15 minuten rijden naar Pamukkale.

KAMER FACILITEITEN

Badkamer, airconditioning, satelliet TV, minibar, directe telefoon, balkon, haardroger, vloerbedekking met tapijt, draadloos internet, badjas, slippers, quilt.

RESTAURANTS & BARS: U kunt vinden heerlijke voorbeelden van beroemde Turkse en internationale gerechten in ons uitgebreide open buffet. U kunt in de zomer en in ons vernieuwde restaurant in de winter genieten van verschillende diëten, waaronder vegetariërs en diabetici, in onze sprookjesachtige tuin aan het zwembad.

Onder de controle van onze professionele gezondheidsteam kunnen hieronder vermelde ziekten worden behandeld met behulp van het natuurlijke rode bronwater…

  • Reumotologische klachten
  • Heupjicht (sciatica), nek- en heuphernia, verkalking (calcification)
  • Bloedsomloop problemen
  • Sommige aandoeningen na operaties
  • Stressbehandeling
  • Slaap problemen en vermoeidheid
  • Sommige huidziekten (als psoriasis enz.)
  • Fysiotherapeutische behandeling

Balneotherapie Behandelingen:

Massage: Versnelt de bloedcirculatie, geeft ontspanning door kramp op te lossen en stopt pijn. Het helpt de huid de frisheid en elasticiteit te beschermen tegen tijd en stress.

 

Modderbad: Gesteriliseerde modder vol mineralen wordt gemengd met paraffine en wordt door de specialist op de noodzakelijke delen van het lichaam aangebracht. Vermindert spierpijnen en effectief bij reuhematologische aandoeningen.

Koude & warme therapie: Geeft ontspanning, energie en dynamiek door de microben te ontdoen van de door middel van ademhaling.

Onder water massage: Een van de meest effectieve methoden van balneotherapie. Het reguleert en versnelt de bloedsomloop, ontspant de spieren. Het geeft maximale dynamiek aan het lichaam.

Fysiotherapie & Elektrotherapie:

Het wordt gebruikt bij de behandeling van reumatische aandoeningen, het vermindert spier- en gewrichtsverven, het wordt gebruikt na de operaties en bij de behandeling van spierspasmen en verstuikingen.

In ons gezondheidscentrum hebben we: echografie, paraffine, onderwatermassage, tens, cold-hot pack, galvanische stroom, iontoforese, interferentie, vacuüm, lumbale en cervicale tractie.

Paraffine: Het wordt toegepast op het lokale gebied dat pijn veroorzaakt. Door zijn hitte versnelt het de bloedcirculatie in het aangebrachte gebied.

Hammam:

Beauty Behandelingen: Laat je over aan de wonderbaarlijke handen van onze professionele schoonheidsspecialiste in ons schoonheidscentrum …

Met de hulp van onze arts, fysiotherapeut en masseurs, vindt u de kuren voor uw reumatische aandoeningen, waar u wordt opgefrist en vernieuwd.

 

Volg ons op instagram

@sbl_travel_holland

WhatsApp chat