Home  / Kuuroords  /  Colossae Thermal Hotel

Colossae Thermal Hotel

Spa Hotel Colossae Thermal is één van de mooiste 5* Thermal Hotels van Denizli. Het is gevestigd in een gebied van 40 hectare groot, in plaats Karahayit net naast de oude thermale stad Hierapolis-ruïnes en Pamukkale. De naam komt van de oude stad COLOSSAE, één van de belangrijkste nederzettingen van Phrygia. In de unieke natuurrijke tuin van Colassae geniet u van een weldadige rust. Colossae Thermal biedt u ruimte voor alle sportieve activiteiten o.a. voetbal, fitness, basketbal, biljart, volleybal, tafeltennis, joggen, squash, zwemmen en tennis. Colossae voert met zijn goed geschoolde en ervaren staf uitzonderlijke diensten aan. Colossae Thermal hotel heeft open en gesloten thermal- zwembaden, modderbad, jacuzzi, sauna, stoombad, Turks bad en ook een onmisbaar amusementscentrum. U kunt zich vermaken in de gamehallen, bars, lobbybar, zwembadbar, bar Bacchus, vitaminebar, disco, nachtclub, livemuziek. Beauty and wellness center, kapper, souvenir shop en mini market.

Het hotel heeft 310 kamers en 620 bedden. 203 standaardkamers, 78 deluxe kamers, 18 suitekamers, 2 luxe suitekamers, 3 King suit-kamers, 3 triplex-suite en 3 kamers lichamelijk gehandicapt mensen. Eigenschappen van de kamers: tapijten op de vloer, regelbare airconditioning (VRF), minibar, Lcd-tv, kluis, Wi-Fi internetverbinding, telefoon.

Colossae Spa Thermal Hotel ligt op 1 km van de rode waterbron Karahayit, 2 km afstand van de oude stad van Pamukkale, 22 km van het centrum van Denizli, 70 km naar de luchthaven Çardak. Vervoer naar het hotel vanuit het stadscentrum wordt geleverd met minibus. Directe toegang tot het hotel per helikopter is mogelijk.

Thermal water wordt gebruikt voor bad en drinkwater, versterkt de vitaliteit van het lichaam, geeft nieuwe energie en heeft ook veel positieve en regulerende effecten. Het drinken van thermal water is goed voor het spijsverteringsstelsel, met name maag-, lever-, darm-, galwegen, hypogenische dyspepsie, galwegen stenen, obesitas, diabetes. Jicht, artrose, neuralgie, haar, nagels en het herstel van de cellen in de huid, slapeloosheid en vermoeidheid, lage rug en nek hernia, reumatische ziekte, iochemische syndromen in de hersenen, hart en omliggende bloedvaten, veranderingen in bloeddruk, arteriosclerose, astma en bronchitis, osteoartritis, vooral in de onderste extremiteiten, acute circulatoire arrestatie en gestabiliseerde artritis het syndroom is zeer effectief. Thermal watertemperatuur ligt tussen 25 en 67 graden. is de verhouding van vrij radioactiviteit is hoger. Het is goed voor ziekten zoals hart, aderverkalking, hoge bloeddruk, reuma, ischias, huid- en zenuwziekten, limbo, schurft, acne, jeuk. Als een bad wordt gemaakt, verlagen de expanderende aderen de bloeddruk en ontspannen het hart. Astmatische patiënten kunnen ook profiteren. Wanneer het modderbad wordt gemaakt, neemt de duurzaamheid en weerstand van het lichaam toe.

Volg ons op instagram

@sbl_travel_holland

WhatsApp chat